Avdelning

Frentab Fastighetsutveckling

Connect

Frentab Fastighetsutveckling är ett företag vars affärsidé är att långsiktigt förvärva, utveckla och sälja eller förvalta fastigheter i Stockholms län. Marken som förvärvas kan vara bebyggd eller sakna bebyggelse, det viktiga för oss är att marken har utvecklingspotential för såväl bostads som för kommersiellt ändamål.

 

Frentab Fastighetsutveckling ägs av Frentab AB som även äger Frentab Entreprenad och Frentab Återvinning. Frentab Fastighetsutveckling har som uppgift att ansvara för all markförädling inom koncernen. Med hjälp av kompetensen inom koncernen räds vi inte för att förvärva fastigheter med komplexa markförhållanden. Där andra företag ser risker, ser vi möjligheter. När byggnationen närmar sig ser vi fördelaktigt på att utveckla detta med andra bolag som kan komma att komplettera vår verksamhet.

 

För vår del är det viktigt att våra samarbetspartners är stabila samt delar vår värdegrund. Våra ledord inom koncernen är respekt, nytänkande och affärsmässiga. 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats & kultur.

Vi är ett tryggt och välmående företag med många återkommande kunder och stor orderingång vilket ger dig möjlighet att arbeta brett med varierande uppdrag. Ledorden för vår verksamhet är respekt, nytänkande och affärsmässighet. På Frentab bryr vi oss genuint om varandra och tillsammans bygger vi gemenskap och en inkluderande miljö. Vi arbetar proaktivt mot stress och för god hälsa så att alla som arbetar hos oss ska må bra både nu och i framtiden.

Vill du bli del av vårt fantastiska team? Tveka inte att kontakta oss så berättar vi mer!

 

Varför jobba hos oss?

Vi vill hjälpa dig att utvecklas till din fulla potential. Tillsammans bygger vi framtiden.

 • Hög trivsel

  Genom att kontinuerligt mäta hur organisation och medarbetare mår är vi proaktiva i vårt arbetsmiljöarbete och skapar ett gemensamt engagemang mot samma mål. Det ger oss också snabba resultat i realtid vilket gör att vi har möjlighet till en optimal uppföljning när det behövs. Våra medarbetare är stolta över att jobba på Frentab och det värdesätter vi högt och fortsätter att arbeta för.

 • Utveckling & utbildning

  Kompetensutveckling är viktigt för oss och vi vill hjälpa våra medarbetare att utvecklas till sin fulla potential.
  Tillsammans bygger vi framtiden!

 • Frisk- och personalvård

  Vi har en familjär och öppen stämning och gör många aktiviteter för att stärka lagandan, trivseln och sammanhållningen. Vi gillar helt enkelt att trivas tillsammans! Vi värnar om våra medarbetare och satsar mycket på hälsa och välmående för alla i koncernen.

 • Nöjda kunder

  Nöjda medarbetare är vårt vinnande koncept vilket generar långsiktiga relationer och återkommande kunder. För oss är kvalitet något självklart och en faktor vi aldrig kompromissar med. Våra medarbetares yrkesstolthet är nyckeln till vår höga kundnöjdhet.

Jobbar du redan på FRENTAB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@frentab.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor